Een fijne en bovenal gezonde paasvakantie gewenst!

Paasviering

Door het coronavirus kunnen leerlingen voor een tijdje niet meer naar school. Misschien denk je dat het daardoor niet meer mogelijk is om bij het CLB van jouw school hulp te vragen. Gelukkig is dit niet zo! Elk Centrum voor Leerlingenbegeleiding blijft bereikbaar voor jou en er is zelfs meer!
Je kan ook via een chat terecht bij het CLB: de CLBch@t. Dit is volledig anoniem. Hiermee willen we jou en/of jouw ouder(s) maximaal ondersteunen. Iedereen kan hier terecht met al zijn/haar vragen!
Misschien heb je wel vragen rond het coronavirus? Of heb je vragen bij je schoolloopbaan en hoe je moet studeren? Misschien voel je je even niet goed in je vel en wil je een gesprek? Aarzel dan zeker niet om met de CLBch@t te chatten via de computer, tablet of gsm. Tijdens de openingsuren van de chat staan er medewerkers klaar om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of om met jou een gesprek te doen.
Wanneer kan je terecht bij onze chat?
De chat is gedurende deze periode open van maandag tot donderdag vanaf 14u tot 21u. Soms is er een wachtrij, maar de CLB medewerkers doen hun best om jou zo snel mogelijk te horen.
Je vindt de chat terug via volgende link: clbchat.be

MAATREGELEN CORONAVIRUS

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen. De kinderdagverblijven blijven open.

In alle scholen van de vzw Sint-Goedele Brussel worden:

• de lessen dan ook geschorst;
  • blijft de opvang van de leerlingen verzekerd. We verwachten dan ook de leerlingen van wie de  ouders zelf niet in opvang kunnen voorzien of voor leerlingen die anders opgevangen worden door hun grootouders. De gezondheidsdeskundigen raden ten stelligste af om kinderen nu te laten opvangen door hun grootouders.

Bij het organiseren van de opvang houden we ook rekening met hygiĆ«ne, afstand, ventilatie…

Deze maatregel gaat in op vrijdag 13 maart om 24 uur en duurt tot en met 3 april 2020. Tijdens deze periode worden er op school geen warme maaltijden aangeboden. In alle kinderdagverblijven van de vzw Sint-Goedele Brussel is de opvang verzekerd!

Open klasdagen uitgesteld

In maart kunnen jullie komen kennismaken met onze school.

Opleidingsvorm 3 (type basisaanbod) zet zijn deuren open op 6 maart (Klik voor meer info).

Opleidingsvorm 1 en 2 (type 2) zet zijn deuren open op donderdag 19 maart en vrijdag 20 maart (Klik voor meer info).

Cardijnfestijn uitgesteld

Naar aanleiding van de laatste adviezen omtrent het Coronavirus, heeft het schoolbestuur beslist om het Cardijnfestijn uit te stellen. We volgen dit verder op en houden jullie op de hoogte.